Kevytvalkaisu ja kevytvalkaisun arviointi

Haluaisitko hohtavan valkoiset hampaat? Kevytvalkaisu on hyvä vaihtoehto, kun haluat kirkastaa hampaidesi sävyä tai ylläpitää aiemman valkaisun tuloksia.

Kevytvalkaisun arviointikäynti

Ennen valkaisua on hyvä käydä tarkistuttamassa hampaat suuhygienistillä. Valkaisun voi tehdä, kun hammaskivi on poistettu eikä suussa ole reikiä tai ientulehduksia. Suuhygienisti varmistaa, että kevytvalkaisu on kannattavaa tehdä ja että hoidolla saavutetaan kauniin tasainen lopputulos.

Hampaissa olevat paikat eivät vaalene, joten hampaiden paikkauksia saatetaan joutua uusimaan kevytvalkaisun jälkeen. Suuhygienisti kertoo hoidon tarvetta arvioidessa, mikäli paikkoja saatetaan joutua vaihtamaan.

Varaa aika suuhygienistille esteettisen hoidon tarpeen arviointiin helposti nettiajanvarauksesta tai soita meille!

Kevytvalkaisu vastaanotolla

Kevytvalkaisu tehdään tehokkaalla ja turvallisella valkaisugeelillä, joka levitetään hampaiden pintaan. Valkaisun tekee suun terveydenhuollon ammattilainen, suuhygienisti tai hammashoitaja. Kevytvalkaisun hinta vastaanotolla on 140 euroa.

Kotivalkaisu

Kotivalkaisu tukee ammattilaisten toteuttamaa kevytvalkaisua, kun haluat hohtavan valkoiset hampaat tai ylläpitää valkaisun tuloksia. Voit ostaa meiltä valkaisuaineet ja valkaisulusikat kotivalkaisuun.

Kotivalkaisupaketin hinta on 225 euroa.