Suu- ja leukakirurgi Jaakko Paunonen aloittaa Vaasan Hammashoivassa

Jaakko Paunonen on suu- ja leukakirurgi ja hammaslääketieteen tohtori. Hän aloittaa Vaasan Hammashoivassa maaliskuussa.

”Työskentelen yksityisvastaanotolla sekä keskussairaalassa suu- ja leukakirurgina. Työkokemusta monipuolisesta suu – ja leukakirurgiasta minulla on 13 vuoden ajalta. Keskussairaalassa työtehtäviini kuuluu ortognaattinen kirurgia, keski- ja alakasvojen luiden traumaleikkaukset, leukanivelkirurgia,  leukojen alueen hyvänlaatuisien kasvaimien hoito sekä vaativa dentoalveolaarinen kirurgia mukaan lukien vaativat leikkaukselliset hampaan poistot ja kystat. Limakalvodiagnostiikka sekä siihen kuuluvat koepalat ja lääkehoidot ovat osa työnkuvaani. Vaativa hammasimplanttikirurgia luusiirteineen kuuluu osaamisalueeseeni.”

Tutkimustyön ja väitöskirjan (2020) Paunonen tehnyt ortognaattisesta kirurgiasta eli leukojen siirtoleikkauksista ja siihen vaikuttavista asioista. Hän toimii erikoistuvien kouluttajana Seinäjoen keskussairaalassa ja pitää koulutuksia myös sairaalan ulkopuolella.

Paunonen on toiminut Suomen suu- ja leukakirurgiyhdistyksen hallituksessa 2018-2021 ja on tällä hetkellä mukana myös muissa luottamustoimissa.

” Potilastyössä pyrin tekemään hoitosuunnitelmat viimeisimmän käytettävissä olevan tutkimustiedon perusteella sekä nojautuen laadukkaisiin kliinisesti hyväksi havaittuihin menetelmiin. Kouluttaudun säännöllisesti sekä kansainvälisillä että kansallisilla kursseilla.”

Erikoisosaaminen

  • Suun, hampaiden ja leukaluiden sekä leukanivelien diagnostiikka
  • Suu- ja leukakirurgiset toimenpiteet
  • Suupatologia
  • Hammasimplantit

Kielitaito

  • englanti
  • suomi

Varaukset Jaakon vastaanotolle voi tehdä puhelimitse Hammashoivan palvelunumerosta 050 533 0120.
Tervetuloa!