Pelkopotilaiden hoito

Suurin osa jännittää hammashoitoa jonkin verran. Me Hammashoivalla ymmärrämme, että hammashoito saattaa tuntua jännittävältä. Siksi olemme tehneet hoitokokemuksesta mahdollisimman mukavan, helpon ja mutkattoman. Yleensä jännitys helpottaa jo hammaslääkärin kanssa jutellessa tai hoidon alkaessa, kun potilas huomaa, ettei pelättävää ole.

Joskus hammaslääkäripelko voi olla kuitenkin niin voimakasta, että hoitoon hakeutuminen on vaikeaa. Hammashoitopelosta kertomista ei tarvitse aristella, vaan se kannattaa ottaa puheeksi jo aikaa varatessa tai viimeistään vastaanotolla.

Hammashoivan hoitohenkilökunta ottaa aina huomioon asiakkaan pelot ja toiveet hoidon aikana sekä tulevien hoitotoimenpiteiden suunnittelussa. Pelkoa ja jännitystä voidaan lievittää esimerkiksi rauhoittavalla esilääkityksellä. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa myös kevyessä nukutuksessa eli sedaatiossa tai nukutuksessa.

Tarvitsetko pelkopotilaalle soveltuvaa hammashoitoa? Varaa aikasi hammastarkastukseen tai hoidon tarpeen arviointiin helposti nettiajanvarauksesta tai soita meille!