Hampaiden valkaisu

Haluaisitko hohtavan valkoiset hampaat? Valkaisu on hyvä vaihtoehto, kun haluat kirkastaa hampaidesi sävyä tai ylläpitää aiemman valkaisun tuloksia.

Kevytvalkaisun arviointikäynti

Ennen valkaisua on hyvä käydä tarkistuttamassa hampaat suuhygienistillä. Valkaisun voi tehdä, kun hammaskivi on poistettu eikä suussa ole reikiä tai ientulehduksia. Suuhygienisti varmistaa, että kevytvalkaisu on kannattavaa tehdä ja että hoidolla saavutetaan kauniin tasainen lopputulos.

Hampaissa olevat paikat eivät vaalene, joten hampaiden paikkauksia saatetaan joutua uusimaan kevytvalkaisun jälkeen. Suuhygienisti kertoo hoidon tarvetta arvioidessa, mikäli paikkoja saatetaan joutua vaihtamaan.

Varaa aika suuhygienistille esteettisen hoidon tarpeen arviointiin helposti nettiajanvarauksesta tai soita meille!

Kevytvalkaisu vastaanotolla

Kevytvalkaisu tehdään tehokkaalla ja turvallisella valkaisugeelillä, joka levitetään hampaiden pintaan. Valkaisun tekee suun terveydenhuollon ammattilainen, suuhygienisti tai hammashoitaja. Kevytvalkaisun hinta vastaanotolla on 140 euroa.

Vastaanottovalkaisu

Vastaanottovalkaisulla voidaan saada aikaan hyviä tuloksia, kun tavoitteena on kaunis, valkoinen hymy.

Vastaanottovalkaisussa käytettävän valkaisuaineen vaikuttavan aineen pitoisuus on korkeampi kuin kevytvalkaisussa. Näin ollen vastaanottovalkaisulla voidaan saavuttaa selkeämpi tulos, varsinkin sellaisissa tilanteissa, joissa hampaiden värisävy on jo lähtötilanteessa melko vaalea.

Vastaanottovalkaisu alkaa hampaiden pinnan puhdistamisella. Valkaisun ajaksi suuhun laitetaan suunaukipitäjä limakalvojen suojaamiseksi ja näkyvyyden parantamiseksi. Ennen valkaisuaineen levittämistä ikenet suojataan valokovetteisella aineella. Valkaisuaineen annetaan vaikuttaa hampaiden pinnalla, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Käsittely toistetaan, jos hampaissa ei ilmene arkuutta.Lopuksi hampaiden pinnalle levitetään vielä hoitoaine. Vastaanottovalkaisulle varataan aikaa 90 minuuttia.

Valkaisukäynnin päätteeksi mukaan annetaan omahoito-ohjeet. Hampaiden vaaleneminen jatkuu vielä 12-24 tuntia. Loppusävyn lopullista arvioimista varten vastaanotolla voidaan varata aika vielä maksuttomalle kontrollikäynnille.

Kotivalkaisu

Kotivalkaisupakettiin sisältyy kaksi erillistä käyntiä. Ensimmäisellä käynnillä hampaista otetaan jäljennökset, joiden avulla yksilölliset valkaisulusikat valmistetaan. Toisella käynnillä annetaan ohjeet kotivalkaisun toteuttamiseen sekä valmiit valkaisulusikat ja kotivalkaisuaine.

Kotivalkaisulla voidaan saada aikaan näkyviä tuloksia jo parissa päivässä. Kotivalkaisu toimii hyvin sellaisenaan sekä vastaanottovalkaisun tuloksia ylläpitävänä hoitona. Kotivalkaisulla voidaan myös jatkaa vastaanottovalkaisulla saavutettuja tuloksia.