This Theme Supports a Custom FrontPage

Sonja Gezdirici

Sonja Gezdirici

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2015 ja tehnyt perushoitotyötä 10 vuotta. Hammasala alkoi kiinnostamaan ja sain suorittaa suunhoidon osaamisalan loppuun oppisopimuksella Laihian Hammashoivassa, minne jäin myös töihin keväällä 2024. Vapaa-aikaa vietän touhuten perheeni ja ystävieni kanssa.

Tanja Termä

Tanja Termä

Olen työskennellyt Hammashoitajana aikaisemmin julkisella sektorilla . Toiselta ammatiltani olen Kosmetologi. Syksyllä v.2022 aloitin hammashoitajan työt Vaasan Hammahoivalla. Käyn tekemässä myös Hammaspäivystys vuoroja Vaasan Keskussairaalan hammaspäivystyksessä. Työni täällä Hammashoivalla on monipuolista, perus hammashoidon lisäksi työhöni kuuluu protetiikon ja suu ja leukakirurgin avustaminen.

Aino Rasku

Aino Rasku

Olen vastavalmistunut hammashoitaja. Aloitin hammashoivalla toukokuussa. Olen oppinut lyhyessä ajassa paljon uusia asioita työelämässä ja päässyt mukaan työyhteisöön. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa läheisteni kanssa.

Jaana Kiri-Raittinen

Jaana Kiri-Raittinen

Olen työskennellyt hammashoitajana pitkään Pirkanmaan alueella. Pirkkalan Hammashoivassa aloitin v.2022, kun vastaanotto aloitti toimintansa. Pidän kovasti työstäni tässä mukavassa porukassa. Vapaa-ajalla mökkeilen ja matkustelen mieheni ja koirani kanssa.

Anne Jansson-Koskinen

Anne Jansson-Koskinen

Olen työskennellyt hammashoitajana yli 20 vuotta kunta- sekä yksityispuolella. Kankaanpään ympäristössä työskennellessäni asiakkaat ovat tulleet tutuiksi. Asun Sastamalassa ja hoitelen Osku-koiraa. Kesäaikana tykkään tehdä puutarhatöitä.