This Theme Supports a Custom FrontPage

Tanja Termä

Tanja Termä

Olen työskennellyt Hammashoitajana aikaisemmin julkisella sektorilla . Toiselta ammatiltani olen Kosmetologi. Syksyllä v.2022 aloitin hammashoitajan työt Vaasan Hammahoivalla. Käyn tekemässä myös Hammaspäivystys vuoroja Vaasan Keskussairaalan hammaspäivystyksessä. Työni täällä Hammashoivalla on monipuolista, perus hammashoidon lisäksi työhöni kuuluu protetiikon ja suu ja leukakirurgin avustaminen.

Aino Rasku

Aino Rasku

Olen vastavalmistunut hammashoitaja. Aloitin hammashoivalla toukokuussa. Olen oppinut lyhyessä ajassa paljon uusia asioita työelämässä ja päässyt mukaan työyhteisöön. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa läheisteni kanssa.

Jaana Kiri-Raittinen

Jaana Kiri-Raittinen

Olen työskennellyt hammashoitajana pitkään Pirkanmaan alueella. Pirkkalan Hammashoivassa aloitin v.2022, kun vastaanotto aloitti toimintansa. Pidän kovasti työstäni tässä mukavassa porukassa. Vapaa-ajalla mökkeilen ja matkustelen mieheni ja koirani kanssa.

Anne Jansson-Koskinen

Anne Jansson-Koskinen

Olen työskennellyt hammashoitajana yli 20 vuotta kunta- sekä yksityispuolella. Kankaanpään ympäristössä työskennellessäni asiakkaat ovat tulleet tutuiksi. Asun Sastamalassa ja hoitelen Osku-koiraa. Kesäaikana tykkään tehdä puutarhatöitä.

Tiina Haapaluoma

Tiina Haapaluoma

Hammashoitajaksi valmistuin Vaasasta 2020. Siitä lähtien olen työskennellyt Hammashoivassa. Työskentelen pääosin Laihian toimipisteellä, mutta satunnaisesti käyn myös Vaasan toimipisteellä. Työni on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, erityisesti tykkään kirurgiasta.

Raija Kulmala

Raija Kulmala

Olen työskennellyt Kauhajoen Hammashoivassa perustamisesta lähtien. Olen kokenut hammashoitaja. On mukava työskennellä tuttujen potilaiden parissa, hyvässä tiimissä. Vapaalla koti, luonto, eläimet ja laulaminen ovat minulle tärkeitä.

Sofia Järvenpää

Sofia Järvenpää

Olen Helsingistä valmistunut hammashoitajaksi vuonna 2006. Olen työskennellyt aina yksityispuolella ja Hammashoivassa tammikuusta 2019 alkaen. Hammashoitajan työssä pidän eniten protetiikasta ja kirurgiasta. Lähiesihenkilöksi valmistuin syksyllä 2023 ja näin ollen työskentelen nykyisin enemmän toimiston puolella. Pääsääntöisesti toimin Laihian ja Vaasan toimipisteellä mutta satunnaisesti käyn myös muilla vastaanotoilla.