Hammashoiva on avannut uuden toimipisteen Vaasan Kivihakaan

Hammashoiva on laajentanut toimintaansa Vaasaan. Vaasan yksikön myötä yrityksen palvelut muuttuvat kaksikielisiksi. Hammaslääkärinä aloittaa Heidi Vidjeskog ja toisena hammaslääkärinä toimii yrityksen perustaja Pirjo Juusela. Hammaslääkäriasema tulee jatkossa työllistämään useita hammaslääkäreitä, muutaman suuhygienistin ja hammashoitajia.

─ Vaasa on meille luonnollinen kasvukohde. Olemme aloittaneet toimintamme Laihialla, mutta asun itse Vaasassa ja luontevaa laajentaa tänne. Hammaslääkäripalveluille on kysyntää ja markkinoinnille mahtuu hyvin uusi toimija, toteaa Hammashoivan Pirjo Juusela.

Hammashoiva tarjoaa normaalien peruspalveluiden lisäksi esteettisiä korjauksia kuten hampaiden laminointeja, valkaisuja ja kalvo-oikomishoitoja ja myös vaativaa protetiikkaa ja implantteja.

─ Kysyntää on myös palveluille, joissa korjataan tai selvitetään hampaiden tai purennan aiheuttamia kipuja. Mm. opiskelijoilla tai hektisessä työelämässä olevilla ihmisillä voi olla leukanivelissä kipua tai naksumista, joka johtuu usein stressistä. Tähän vaivaan voi hakea ratkaisua hammaslääkäriltä esim. purentakiskolla.

Hammashoivan taustalla ovat hammaslääkäriyrittäjät Juha Kirjala ja Pirjo Juusela.