Paikallinen hammaslääkäriasema laajentaa

Hammashoiva avaa uuden toimipisteen Vaasan Kivihakaan. Yrityksellä on ennestään toimipisteet Laihialla ja Kauhajoella.

Hammashoiva laajentaa toimintaansa Vaasaan. Vaasan yksikön myötä yrityksen palvelut muuttuvat kaksikielisiksi. Hammaslääkärinä aloittaa Heidi Vidjeskog ja toisena hammaslääkärinä toimii yrityksen omistaja Pirjo Juusela. Hammaslääkäriasema tulee jatkossa työllistämään useita hammaslääkäreitä, muutaman suuhygienistin ja hammashoitajia. Rekrytointi käynnistetään syksyn kuluessa.

─ Vaasa on meille luonnollinen kasvukohde. Olemme aloittaneet toimintamme Laihialla, mutta asun itse Vaasassa ja luontevaa laajentaa tänne. Hammaslääkäripalveluille on kysyntää ja markkinoinnille mahtuu hyvin uusi toimija, toteaa Hammashoivan Pirjo Juusela.

Hammashoiva tarjoaa normaalien peruspalveluiden lisäksi esteettisiä korjauksia kuten hampaiden laminointeja, valkaisuja ja kalvo-oikomishoitoja ja myös vaativaa protetiikkaa ja implantteja.

─ Kysyntää on myös palveluille, joissa korjataan tai selvitetään hampaiden tai purennan aiheuttamia kipuja. Mm. opiskelijoilla tai hektisessä työelämässä olevilla ihmisillä voi olla leukanivelissä kipua tai naksumista, joka johtuu usein stressistä. Tähän vaivaan voi hakea ratkaisua hammaslääkäriltä esim. purentakiskolla.

Hammashoiva on myös tänä vuonna laajentanut omistuspohjaansa. Osakkaaksi on tullut hammaslääkäri Juha Kirjala, joka työskentelee Hammashoivan toimipisteissä Laihialla ja Kauhajoella.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Pirjo Juusela
Toimitusjohtaja
Puh. +358 50 548 2843
pirjo.juusela@fimnet.fi