Paikallinen hammaslääkäriasema laajentaa Pirkanmaalle

Hammashoiva avaa syyskuussa uuden toimipisteen Pirkkalaan. Yrityksellä on ennestään toimipisteet Laihialla, Kankaanpäässä, Kauhajoella ja Vaasassa.

Hammashoiva laajentaa toimintaansa Pirkkalaan, Suupantielle. Kari Vuoren eläköityessä Hammashoivalle tuli eteen mahdollisuus laajentaa toimintaansa Vuorelta hankittuihin toimitiloihin. Pirkkalan yksikön myötä yrityksen palvelut saa nyt myös Pirkanmaalta Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan lisäksi. Pirkkalassa asiakkaita palvelevat hammaslääkärit Niko Mustonen sekä Erik Antikainen, suuhygienisti Meiju Salonen ja hammashoitaja Jaana Kiri-Raittinen.  

─ Laajentuminen Pirkkalaan on meille hyvä mahdollisuus edelleen laajentaa toimintaamme. Olemme aloittaneet toimintamme Laihialla ja vuosien varrella olemme laajentaneet Kauhajoelle, Vaasaan ja Kankaanpäähän. Hammaslääkäripalveluille on kysyntää ja markkinoille mahtuu hyvin uusi toimija, toteaa Hammashoivan Juha Kirjala.

Hammashoiva tarjoaa normaalien peruspalveluiden lisäksi esteettisiä korjauksia kuten hampaiden laminaatteja, kruunuja, valkaisuja ja kalvo-oikomishoitoja sekä vaativaa protetiikkaa ja implantteja.

─ Kysyntää on myös palveluille, joissa korjataan tai selvitetään hampaiden tai purennan aiheuttamia kipuja. Mm. opiskelijoilla tai hektisessä työelämässä olevilla ihmisillä voi olla leukanivelissä kipua tai naksumista, joka johtuu usein stressistä. Tähän vaivaan voi hakea ratkaisua hammaslääkäriltä esim. purentakiskolla.

Hammashoivan taustalla ovat hammaslääkäriyrittäjät Juha Kirjala ja Pirjo Juusela.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Juha Kirjala
Puh. +358 40 5180702
juha.kirjala@gmail.com

Pirjo Juusela
Puh. +358 50 5482843
pirjo.juusela@fimnet.fi